Black Veil Brides

Rossz fiúba vagyok szerelmes!

Rossz fiúba vagyok szerelmes!

Szereplők!

2018. szeptember 16. - Hugica23

 

Susan Morgan (21 éves)

Egyetemista lány aki egyedül lakik egy szép kis takaros házban. A suliban piszkálják őt folyton de viszont van 3 lány akivel nagyon jó barátnők lettek és nem csak barátnők hanem testvérek is. Aztán az élete egy nap fenekestül felfordul. Később viszont Susan teljesen meg fog változni külsőleg. Nagy Black Veil Brides rajongó és Andy-t imádja nagyon. A születésnapja viszont december 10.-én lesz.

iwoqh1f.jpg 

 

Andy Biersack (27 éves)

A teljes neve ndrew Dennis Biersack de nem nagyon szereti ha így hívják. Inkább az Andy Biersack vagy az Andy Black. Énekes egy remek és fantasztikus bandában. Kedves, írtó helyes és nagyon jó hangja van. A születésnapja december 26.-án van.

42d722c4a4d24adf6a9f6b9a436a8d43.jpg

 

Emily Steinfeld (20 éves)

Ő az egyik barátnője Susan Morgannek. Róla azt kell tudni, hogy ő is hatalmas BVB fan és ahogy Susannak meg a másik barátnőjének felfordul az élete fenekestül úgy fog az övé is. Segítő kész és kedves is nagyon. Neki Jake a kedvence a bandából.

 

capital-letters-music-video.jpg

 

Jake Pitts (32 éves)

Őt úgy szokták becézni, hogy Jake vagy éppen The Mourner. Augusztus 21.-én van a szülinapja. Ő is abba a bandába játszik amelyikbe Andy énekes csak Jake gitáros.

jake_pitts_3.jpg

 

Abby Cameron (20 éves)

Abby szintén Susan és Emily barátnője. Neki is megváltozik az élete ahogy a másik 3 csajnak is. Ő is nagy BVB rajongó és neki Jinxx tetszik a bandából.

87da84a159f5cb4ca1bdedda32a09cea.jpg

 

Jinxx (32 éves)

A teljes neve Jeremy Miles Ferguson de jobb szereti ha úgy hívják, hogy Jinxx. Szintén a bandába játszik és ő gitáros is meg hegedűs is.

jinxx_7.jpg

 

Lisa Millar (19 éves)

Szintén hatalmas banda rajongó. Kedves és segítőkész. A kedvence a BVB-ből pedig Ashley Purdy. Mindenki aranyosnak tartja a nevetését.

7fafe1cd75fcc150142521473cd6e0d7.jpg

 

Ashley Purdy (34 éves)

Gitáros a bandában. Nagyon szeret hülyéskedni és sokat perverzkedik (mondjuk nem csak ő) de viszont amikor kell akkor tudd komoly is lenni. Neki január 7.-én van a szülinapja.

ashley_8.jpg

 

Christian Coma (33 éves)

A teljes neve Christian Robert Coma de őt csak úgy becézik, hogy CC. Ő a banda dobosa és ő is szokott perverzkedni. A születésnap pedig április. 21.-én van.

cc_2.jpg

 

 

Ők itt a BLACK VEIL BRIDES

 

andy-biersack-ashley-purdy-black-veil-brides-bvb-favim_com-2379876.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszfiubavagyokszerelmes.blog.hu/api/trackback/id/tr7714243713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása